Tlf.: 70 27 19 00

Affaldssortering og Blå Flag på stranden

Zenzo affaldssortering Envirobank 2

Sommeren er over os og strandlivet er i fuldt gang. Når vi tager en tur til stranden er det ofte med en stor oppakning – børn, badedyr, tæpper og ikke mindst god proviant. Når strandturen er ovre skal det hele med hjem igen – undtagen affaldet og det skal være nemt at komme af med, når man forlader stranden.

I Gribskov Kommune har man valgt at gøre det let for strandgæsterne at holde stranden ren og samtidig sortere affaldet i fraktionerne plast, glas, metal og restaffald. Det gavner miljøet og det Blå Flag kan med rette vaje over stranden. Affaldsspandene står i Blå Flag perioden fra 5. juni til 1. september. Herefter fjernes de igen, så der ikke er vedligeholdelsesudgifter i vinterperioden.

ZENZO har bl.a. leveret Envirobank affaldsspande til Tisvildeleje, Gilleleje og Dronningmølle strande. Med Envirobank er der mange muligheder for at tilrette spanden til den affaldsfraktion du ønsker. Affaldsspanden er i kraftig plast, støbt med en struktur der gør den usædvanlig robust og særdeles velegnet til udendørs affaldssortering.

Et godt og praktisk valg til stranden og andre rekreative områder, hvor man ønsker en effektiv affaldssortering. Se mere om Envirobank affaldsspand her.

Er der behov for endnu større volumen til indsamlig af affald på rekreative områder, kan vi anbefale delvist nedgravede affaldsystemer. Se mere om vores Z-Bin her

 

Zenzo affaldssortering Envirobank 3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: