Tlf.: 70 27 19 00

Affaldscontainer der matcher vinduer og altaner

zenzo Z Bin delvist nedgravet affaldscontainer molok

Ceres Byen er et nyt spændende kvarter, som består af boliger, butikker, erhverv og universitet lige midt i Århus. Med de mange nye boliger, skal der også etableres affaldssystemer og BIOBAG ZENZO har leveret vores delvist nedgravede affaldscontainer, Z-Bin, til nogle af kvarterene i Ceres Byen.

Containerne skulle etableres oven på en underjordisk parkering, og måtte derfor ikke stikke for dybt. Z-Bin Compact 2000 rummer 2 m3 og stikker kun 50 cm, så den levede op til kravene.

I byggeriet Lottrugården i Ceres Byen har vinduer og altaner profiler i en smuk mørkegrøn farve, som skulle gå igen på de delvist nedgravede affaldscontainere. Z-Bin kan beklædes med flere forskellige materialer og valget faldt på aluminiumsbeklædning, som blev lakeret i nøjagtig den grønne farve, som fandtes andre steder i byggeriet. Vi synes at de er blevet ret flotte og passer godt ind i kvarteret.

Z-Bin containeren er en meget fleksibel løsning, både hvad angår containerens udseende men også størrelsen og hvor dybt den stikker.

Se mere om Z-Bin affaldscontainer her eller ring til os på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan med affaldssystemer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: