Affaldssortering – hvem har ansvaret?

Top foto

Siden 2023 har virksomheder, ifølge de nye regler, skulle sortere affald med op til 10 affaldsfraktioner. Det er ikke altid nemt at få medarbejdere og gæster på fx hoteller, restauranter, storcentre og i butikker til at sortere korrekt.

Men det er stadig virksomhedens ansvar at affaldet sorteres korrekt. Derfor er det vigtigt af opstille affaldssystemer, som gør det meget nemt for medarbejdere og gæster at sortere affaldet.

Hvad er konsekvensen for forkert affaldssortering?
For at øge virksomhedernes affaldssortering, så vi i højere grad kan genbruge og recirkulere vores affald, er det politisk bestemt, at der fra 2025 skal være tilsyn med virksomheders affaldssortering. Det betyder at hver 15. virksomhed skal udtrækkes til tilsyn. Hvis reglerne overtrædes, vil myndighederne i første omgang gå i dialog med virksomheden og hjælper det ikke, kan det ende med en bøde.

Få hjælp til effektive affaldssystemer til affaldssortering
BioBag Zenzo har arbejdet med affaldsløsninger og affaldssortering i snart 20 år. Vi har et stort udvalg, som kan dække alle de behov for affaldsspande, der måtte opstå i virksomheder, på skoler eller institutioner, som skal affaldssortere.

Vi hjælper gerne med rådgivning om hvilke affaldsløsninger, der vil være de bedste og mest praktiske. Vi leverer også piktogrammer efter dansk standard, som passer til vores produkter. Det giver et pænt resultat og brugerne vil ikke være tvivl om, hvor de forskellige former for affald skal lægges.

 EnviroEdge affaldsspand

Affaldsspande til indendørs affaldssortering til virksomheder og institutioner
Vores affaldsspande er brugervenlige og yderst velegnet til indendørs affaldssortering i både store og små mængder. Modellerne er fleksible og kan tilpasses det antal fraktioner, der er behov for. De fås i flere forskellige designs, materialer og prislejer.

Vores nye EnvrioEdge affaldsspand er en meget slank model, som kan stå helt tæt op ad væggen og optager derfor ikke meget gulvplads. EnvrioEdge er fremstillet i rustfrit eller pulverlakeret stål og fås i fire modeller til henholdsvis en, to, tre eller fire affaldsfraktioner og kan kombineres helt frit. Når den skal tømmes, åbner man blot frontlågen og pose eller inderspand kan nemt tages ud.

Se mere om EnviroEdge her

Vi har også robuste og brugervenlige affaldsspande i rotationsstøbt plast, som netop er designet til affaldssortering i virksomheder, på skoler, i institutioner og andre steder, hvor der færdes mange mennesker. De fås i mange farver og alle sorte modeller er i 100 % genbrugsplast.

Se mere om vores affaldsspande til indendørs affaldssortering her

Skal affaldssorteringen appellere til børn på skoler og i institutioner, har vi sjove og charmende modeller til de yngste miljøforkæmpere, der er velegnede til skoler, fritidshjem og børnehaver.

Se mere her om affaldsspande og affaldssortering til børn her

Ud over de nævnte modeller har vi mange flere affaldssystemer, som er velegnede til affaldssortering. Se mere her på vores hjemmeside, udfyld kontakt boksen herunder eller ring til os på 70 27 19 00. Vi er klar!

affaldssortering til boern

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input