ENGANGSFORKLÆDER I KOMPOSTERBAR BIOPLAST

Vores miljøvenlige og komposterbare engangsforklæder er fuldt bionedbrydelige og efterlader ingen mikroplast efter nedbrydning. Engangsforklæderne er fleksible og kan tilpasses alle størrelser. De er behagelige at have på, da de er både åndbare og vandtætte.

Som standard leveres engangsforklæderne i farven hvid, men andre farver og specialtryk er også muligt ved større volumener. Forklæderne produceres med eller uden hård kerne. Størrelsen på engangsforklæderne er B: 800 X L: 1250 mm. Forklæderne leveres i papdispenser uden tryk.

Forklæder med absorberende lag
Engangsforklæderne leveres også med et stofligt, absorberende lag. Det giver høj komfort, da materialet er åndbart og samtidig absorberer væske. Forklæderne er komposterbare og biologisk nedbrydelige. Den absorberende overflade sørger for at væsken forbliver på forklædet. Engangsforklæder med absorberende lag leveres i pose.

Dispenser til engangsforklæder
BioBag tilbyder en specialproduceret dispenser til engangsforklæderne. Dispenserne er fremstillet i pulverlakeret eller rustfrit stål, som gør den robust og nem at rengøre. Lukningen er magnetisk og gør udskiftning af en rulle både hurtig, hygiejnisk og nem. Dispenseren kan monteres på en væg.

Udfyld kontaktboksen eller ring på 70 27 19 00, hvis du vil høre mere om miljøvenlige og bionedbrydelige engangsforklæder.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input