KOMPOSTERBAR BIOFOLIE TIL INDUSTRI OG EMBALLAGE

BioBag har mange års erfaring med produktion af komposterbar industrifilm, som produceres efter vores kunders krav til biofoliens kvalitet og styrke.

BioBags komposterbare industrifolie kan være med til at opbygge et stærkt, miljømæssigt fokuseret brand uden at gå på kompromis med foliens ydeevne. Vores biofolies unikke egenskaber gør den velegnet til emballage, hygiejneprodukter og forskellige industrielle anvendelser.

Biofolie i hygiejneprodukter
Vores komposterbare biofolie er egnet til hygiejneprodukter som bleer, feminin hygiejne og sengelinned. Biofolien har en blød og silkeagtig overflade, som er meget behagelig ved direkte kontakt med huden. Foliens naturlige åndbarhed lader fugten fordampe, hvilket giver en god komfort og en tørrere hud. Hudirritation og rødme er mindre hyppig og mindre alvorlig med en åndbar biofolie.

BioBags biofolie er ikke-cytotoksisk. Det vil sige at den er certificeret som en komplet biologisk barriere mod virus og bakterier uden at miste åndbarheden. Biofoliens åndbarhed kan også tilpasses individuelle krav, med en spændvidde fra 250 til 950 g*30 μm/m2* 24 t. BioBags komposterbare folie er allergivenlig og sikker ved direkte kontakt med huden.

Biofolie til emballage
BioBags komposterbare industrifolie kan bruges til flowpackfolie, yderemballage og emballage til enkeltenheder, laminerede produkter, landbrugsprodukter, emballage til fødevarer eller andre specialtilpassede former for indpakning.

BioBags tekniske biofolie har mekaniske egenskaber, som spænder fra LDPE til HDPE. Det betyder at BioBags biofolie kan behandles med almindelige konverteringslinjer og -teknikker uden at der skal laves større ændringer. Folien har en god vedhæftning til papir og nonwoven-materialer og er en effektiv barriere mod fedt og olie.

Tekniske specifikationer for komposterbar folie til industri og emballage
BioBags tekniske biofolie kan leveres med print i Flexotryk i op til 8 farver. Selve folien kan indfarves med komposterbart masterbatch uden forbehandling. Biofolien fås i bredder mellem 50 til 2.800 mm og i tykkelser fra 8 til 100 my. Filmen leveres på en 76 mm papirkerne, som kan rulles enkeltspolet, slangespolet, U film spolet, V film spolet, dobbeltspolet, sidefalsspolet eller slidssespolet.

Certificeringer giver troværdighed og kvalitet
BioBags tekniske folier er godkendt til kontakt med fødevarer i henhold til det europæiske direktiv EF 2002/72.

Vi tilbyder biofolie kvaliteter, som er biologisk nedbrydelige i jord og er certificeret “OK Compost” og “DIN Certco” til hjemmekompostering i henhold til den europæiske standard EN 13432. BioBag kan levere alle de miljødata, der er nødvendige.

Har du et produkt eller en emballage, som du gerne vil bruge vores komposterbare indsutrifilm så ring på 70 27 19 00 og hør mere om alle mulighederne for at få et miljøvenligt og brugervenligt resultat. Du kan også udfylde kontaktboksen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input