Tlf.: 70 27 19 00
  • alle
  • beton
  • ren beton
  • delvist nedgravet
  • 1 krog system
  • 2 krog system

zenzo overdækning vestforbraending 1

På Vestforbrænding i København var der brug for en oplagsbygning til farligt affald. Bygningen skulle være 63 m2 og udstyres med store skydelåger i strækmetal. Der var også ønske om plexiglas i de øverste felter, så lysindfaldet blev større. Eftersom vores affaldshuse er modulopbyggede og meget fleksible, var det ikke et problem at opfylde Vestforbrændings ønsker.

Med udgangspunkt i vores Tellus model står oplagsbygningen nu færdig i den ønskede størrelse og med ekstra lysindfald og specielle låger. Bygningen er produceret i så robuste materialer at den er så godt som vedligeholdelsesfri. Profiler og paneler er i aluminium, taget er kanalplast og væggene er i 6 mm aluminiumsplader. Både profiler, paneler og vægge findes i flere farver. Vestforbrænding valgte at gøre bygningen sort, så den passer med andre bygninger af samme karakter i området.

Du kan se mere om vores affaldshuse og cykeloverdækninger her på vores hjemmeside eller ring på 70 27 19 00 og hør mere.

zenzo overdækning vestforbraending 2

zenzo pose og spand rykker

Indsamling af madaffald er en vigtig del af bestræbelserne på at opnå en høj genanvendelsesprocent af husholdningsaffaldet i kommunerne. Et forsøg i Hillerød kommune har vist at en hjælpende hånd til borgerne giver gode resultater.

Forsøget viste at når borgerne både modtog en sorteringsguide og en madspand til køkkenet med tilhørende komposterbare madaffaldsposer, blev genanvendelsesprocenten højere og kvaliteten af det sorterede madaffald bedre.

ZENZO leverer de komposterbare BioBag poser og madaffaldspanden MaxiAir biospand. Vi er selvfølgelig glade for at vores produkter er med til at gøre det nemmere for borgerne at sortere. Læse mere om forsøget og resultaterne i Hillerød Kommune her

Du kan også læse mere om vores bioposer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: