Google+

Ledende skandinaviske byinventarsfirmaer samarbejder for et bedre bymiljø

NYHED: Ledende skandinaviske byinventarsfirmaer samarbejder for et bedre bymiljø

Danske Zenzo Group bliver forhandler af offentlige toiletter fra svenske Danfo AB.

Skandinavisk design er verdenskendt, men fokus ligger ofte på arkitektur og interiør, mens gader og torve en gang imellem glemmes. Kvalitetsmøbler i form af bænke, affaldsspande cykelparkering og belysning skaber en tryggere og mere tilgængelig by og her er de offentlige toiletbygninger en vigtig del. Hver tredje voksne kvinde lider af problemer med tissetrang, hvilket indebærer at gode offentlige toiletter er nødvendige alle steder. Zenzo Group og Danfo AB vil samarbejde for at øge tilgængeligheden i de danske byer og skabe et bedre bymiljø.

Zenzo Group og Danfo AB starter idag et nyt samarbejde, som tager verdens bedste offentlige toiletter til Danmark i stor skala. ”Danfo har tidligere leveret toiletter til København og andre udvalgte projekter, sammen med Zenzo ser vi frem til at kunne tilbyde vores markedslendene løsninger til flere byer i Danmark”, siger Mikael Magnusson, VD for Danfo AB.

Zenzo Group er en dansk virksomhed som leverer byinventar af højeste kvalitet til de danske kommuner. Virksomheden samarbejder idag med ledende europæiske designhuse og er kendt hos kommunerne for at levere højkvalitets designprodukter og god service til kunderne. ”Zenzos målsætning har altid været at bidrage til en smukkere, renere og mere funktionel hverdag. Med det nye samarbjede med Danfo kan vi tilbyde toiletbygninger, som lever op til de høje krav som vi og vores kunder stiller til de produkter vi leverer”, siger Philip Bertel fra Zenzo Group.

Danfo AB leverer offentlige toiletbygninger og serviceydelser til offentlige toiletter.Virksomheden blev grundlagt i 1969 og har siden da leveret bygninger til mere end 40 lande rundt om i verden og ligger i top hvad angår teknisk udvilking og miljøtilpasning. Præcis som Zenzo har virksomheden fokus på form og funktion, hvilket gør at toiletbygningerne både er brugervenlige og med flot design.

Yderligere oplysninger fås hos:

VD, Mikael Magnusson, Danfo på telefon +46 70 7106115

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     www.danfo.se

Direktør Philip Bertel, Zenzo, på telefon 70 27 19 00.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.      www.zenzo.dk