Google+

ZENZO GROUP Nyhedsrum

ZENZO er altid parate til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Presseansvarlig:

Birgitte Enghave
Tel.: 7027 1900

ZENZO News

Tagterasse blev forvandlet til smuk oase med dansk designede plantekummer

NYHED: Tagterasse blev forvandlet til smuk oase med dansk designede plantekummer

Læs mere: Tagterasse blev forvandlet til smuk oase med dansk designede plantekummer

Vil du have ny inspiration?

NYHED: Ny inspiration til alle der sidder med projekter indenfor løsninger til landskab og attraktive byrum

Læs mere: Vil du have ny inspiration?

ZENZO i ny ejerkreds

NYHED: Verdens største producent af bioposer køber aktiemajoriteten i dansk familiefirma

Med en klar strategi om at blive markedsleder i de nordiske lande og en overbevisning om et stort potentiale i Danmark, har BioBag International købt det danskejede Zenzo Group.

Læs mere: ZENZO i ny ejerkreds

Sæt arbejdslivet i bevægelse

NYHED: Walk & Talk koncept til Lautrupparken

Studier har vist, at det giver øget energiniveau, engagement og kreativitet at få fysisk aktivitet ind i arbejdsdagen.

Mange skoler har allerede indført løb og læs koncepter og nu er tiden kommet til arbejdspladserne. I Lautrupparken i Ballerup, hvor Tryg og Nordea holder til, kan medarbejderne nu holde møder udendørs mens de går en af de afmærkede ruter i området. Konceptet kaldes Walk & Talk Circles - et projekt der er udviklet af et team bestående af Co-Creative, ZoffmannHolm Landskabsarkitekter og Sofie von der Pahlen, med ZENZO GROUP som sponsor.

Læs mere: Sæt arbejdslivet i bevægelse

Stor kreativitet skaber fantastisk område midt i villakvarter

NYHED: Renovering af Teglgårdsgrunden i Gentofte har været længe undervejs, området står nu klart og det har været værd at vente på.

Læs mere: Stor kreativitet skaber fantastisk område midt i villakvarter

1000 grønne fingeraftryk på betonbænke

NYHED: Grønt område fik grønne fingeraftryk

Sønderborg Kommune arbejder aktivt i kampen for et CO2 neutralt Sønderborg i 2029. Et skridt på vejen har været at inddrage børn og unge fra Sønderborg i projektet og gjort dem til klimaambassadører.

Læs mere: 1000 grønne fingeraftryk på betonbænke

Unikt design fra BD Barcelona

NYHED: BD Barcelona Design er en spansk design virksomhed med højeste internationale prestige bland designere. Deres produktsortiment har produkter fra de mest anerkendte designere fra hele verden. BD Barcelonas design har flere gange vundet anerkendte designpriser.

Læs mere: Unikt design fra BD Barcelona

Store besparelser på driften af affaldscontainere

NYHED: Udfordringen idag er, at affaldscontainere bliver tømt uanset om de er fulde eller ej, hvilket forårsager unødige omkostninger og dårlig udnyttelsesgrad af både affaldscontainere og kørslen af dem. Containere der overfyldes er også et almindeligt problem, hvilket skaber miljømæssige problemer ved affaldscontainerne og unødvendige oprydningsudgifter.

Læs mere: Store besparelser på driften af affaldscontainere

Specialdesignede Parkour Løsninger

NYHED: Parkour er en sport der gennem de seneste år er blevet mere og mere populært. Samtidig har vi set en øget efterspørgsel på parkour elementer, der designes til at imødekomme kravene til interessante parkourbaner. 

Læs mere: Specialdesignede Parkour Løsninger

Bæredygtighed gennem innovation

NYHED: Energibesparelse på op til 80%

Vores leverandør Innolumis har udviklet et banebrydende koncept, hvor vi skaber lys, der passer perfekt til følsomheden i det menneskelige øje i aften- og nattesyn.

Ved at anvende RGB teknik, rene røde, grønne og blå LED lysdioder, kan vi levere kvalitets belysning, der kræver minimal energi. Desuden får vi ved at anvende rene lysdioder uden et fosfor lag, en meget længere levetid for lysdioderne. Hertil kommer, at hele vores armaturdesign er konstrueret for maximal genanvendelse/genvinding.

Læs mere: Bæredygtighed gennem innovation

Nye runde affaldssystemer

NYHED: Nye runde affaldssystemer

Efter flere år med stor succes af vores firkantede nedgravede affaldssystemer, har vi nu også taget runde affaldssystemer med i sortimentet. Vores nye system kaldes Valory og minder mest om de velkendte molokker. Valory er et enkelt og praktisk affaldssystem, som skaber plads til store mængder affald på et lille areal. Valory er et semi nedgravet system med en nedgravningsdybde på blot 1520 mm. Valory kan fås med forskellige indkast til nem sortering af affald. Fås både med indkast i toppen og som lodret indkast, hvilket giver nem brugeradgang, specielt hvis det er børn eller kørestolsbrugere. Læs mere her

 

Praktisk luftpumpe til den moderne cykelby

NYHED: Praktisk luftpumpe til den moderne cykelby.

Mange byer har stor fokus på cyklismen og har erklæret sig som aktiv cykelby. Et fantastisk initiativ som vi støtter op om med et helt nyt produkt. Vores nye luftpumpe passer til den aktive cykelby, hvor mange cyklister færdes dagligt. Luftpumpen har et enkelt design og kan nemt placeres ved eksisterende områder med cykelparkering. Luftpumpen passer godt ind i vores øvrige sortiment til den aktive cykelby. Læs mere her.

Trænger toilettet til en renovering

NYHED: Trænger toilettet til en renovering 

Offentlige toiletter er ofte udsat for hærværk og generel slidtage. Ved hjælp af vores specielle modulsystem kan vi forvandle eksisterende og slidte toiletbygninger til moderne og nye offentlige toiletter. Modulsystemet består af færdige vægge, der er udrustet med interiør. Væggene tilpasses og installeres i eksisterende toiletrum.

Man får et moderne og hygiejnisk toiletrum uden at ændre på selve bygningen. Vores system passer specielt godt på steder, hvor det er nødvendigt at bevare eksisterende bygninger.

Interiøret er produceret i stærke materialer, der har høj modstandkraft mod hærværk. Læs mere her

Vinteren er over os - køb grusbeholdere allerede i dag

NYHED: Vinteren er over os - køb grusbeholdere allerede i dag.

Når vinteren står for døren, er det vigtigt at være parat til dagene med sne og glat føre. Med grusbeholdere fra ZENZO GROUP er man beredt til al slags vejr. Læs mere her

Ledende skandinaviske byinventarsfirmaer samarbejder for et bedre bymiljø

NYHED: Ledende skandinaviske byinventarsfirmaer samarbejder for et bedre bymiljø

Danske Zenzo Group bliver forhandler af offentlige toiletter fra svenske Danfo AB.

Skandinavisk design er verdenskendt, men fokus ligger ofte på arkitektur og interiør, mens gader og torve en gang imellem glemmes. Kvalitetsmøbler i form af bænke, affaldsspande cykelparkering og belysning skaber en tryggere og mere tilgængelig by og her er de offentlige toiletbygninger en vigtig del. Hver tredje voksne kvinde lider af problemer med tissetrang, hvilket indebærer at gode offentlige toiletter er nødvendige alle steder. Zenzo Group og Danfo AB vil samarbejde for at øge tilgængeligheden i de danske byer og skabe et bedre bymiljø.

Læs mere: Ledende skandinaviske byinventarsfirmaer samarbejder for et bedre bymiljø

Fuldt nedgravede affaldssystemer til kommuner og boligselskaber

NYHED: Fuldt nedgravede affaldssystemer til kommuner og boligselskaber.

Et stærkt samarbejde mellem tyske H&G og ZENZO GROUP i Danmark skal imødekomme de stigende krav til effektiv affaldshåndtering.

Med de nye fuldt nedgravede affaldssystemer, kan vi nu tilbyde et komplet sortiment indenfor effektiv affaldshåndtering.

Læs mere: Fuldt nedgravede affaldssystemer til kommuner og boligselskaber

NYHED: Borgere i Halsnæs er vilde med at sortere affald

Ved hjælp af 250 bio-poser til hver husstand og en visionær affaldsplan, har Halsnæs Kommune succes med at få borgerne til at sortere køkkenaffaldet.

Ressourcebevidste politikere i Halsnæs Kommune har indført et miljørigtigt affaldssystem ud fra den tanke, at de produkter, vi dyrker på vore marker og køkkenhaver – og senere fortærer – kommer tilbage til markerne i form af kompost. Ydermere er energiindholdet i det organiske affald først udnyttet til biogas, som bliver til strøm og varme. Kort sagt, et lukket, økologisk kredsløb.

Læs mere: NYHED: Borgere i Halsnæs er vilde med at sortere affald

Nyt bad og toilet til Nivå Havn

Fredag eftermiddag indvies den nye servicebygning på Nivå Havn. Servicebygningen, der indeholder bade- og toiletfaciliteter og et vaskerum, er til brug for havnens faste sejlere, gæstesejlere og andre besøgende på havnen.  

Nyt bad og toilet til Nivå Havn

Ny servicebygning til Nivå Havn

Servicebygningen vil indeholde toiletter, bad, køkken, vaskemaskine og tørretumbler. De mange sejlere der gæster Nivå havn har længe savnet nogle bedre faciliteter, i lighed med andre havne. Det rådes der nu bod på når bygningen står klar til brug.

Læs mere: Ny servicebygning til Nivå Havn

I Halsnæs frasorterer de organisk affald

Ved hjælp af 250 nedbrydelige bio-poser til hver husstand og en visionær affaldsplan har Halsnæs Kommune succes med at få borgerne til at sortere køkkenaffaldet.

I Halsnæs frasorterer de organisk affald

Furnishing the facility

The new facility requires furniture that fits the building’s low-cost identity and it was therefore necessary to buy new furnishings that differ from that of the main terminal buildings. Andreas Akerman spoke to Philip Bertel, director of Zenzo Group, the Danish distributor of fixtures for public spaces that provided both benches and litter bins for CPH Go.

Furnishing the facility

Sådan får du styr på dit affald

Kartoffelskræller, æbleskrog og andet organisk affald kan gemmes i op til en uge uden at lugte. Få gode råd om, hvordan du sorterer affald.

Sådan får du styr på dit affald

Vi smider skraldet ud med stil

En skraldespand behøver hverken være grim eller gemt af vejen. Her er 8 modeller der forvandler affald til design.

Vi smider skraldet ud med stil

Indret kontoret og få succes

Et velindrettet kontor kan på lang sigt være en god forretning og være med til at styrke din virksomheds profil - både over for medarbejdere og kunder.

Indret kontoret og få succes

Fra skræller til havekompost

Grøntsagsrester kan blive til værdifuld gødning og forbedre havejorden. Se her, hvordan det tackles på nemmeste vis.

Fra skræller til havekompost